Խնձորի կեղևի այս վնասակար հատկության մասին անպայման պետք է իմանալ

Խնձորի կեղևը շատ օգտակար միկրոէլեմենտներ և վիտամիններ է պարունակում, այդ պատճառով էլ բժիշկները խորհուրդ են տալիս խնձորը կեղևով ուտել:

Բայց զգույշ եղեք, խանութից գնված խնձորի գեղեցկությունը շատ խաբուսիկ է…

Խնձորներին գեղեցիկ, շուկայական տեսք հաղորդելու համար դրանք հատուկ մոմով են պատում, որը շատ վնասակար է:

Լավ է, որ կա այս հեշտ միջոցը՝ խնձորի կեղևը մաքրելու համար:

Ինչպես լվանալ խնձորը

Ձեզ պետք կգան

Խանութից գնած խնձոր

Սոդա

Կիտրոնի հյութ


Տաք ջուր
 

Ինչ է պետք անել

Եռման ջուր լցրեք խնձորի վրա:

2 Մոմի նստվածքը, որն առկա է խնձորի վրա, անմիջապես կերևա:

 

3 Խնձորի վրա սոդայի և կիտրոնի հյութի խառնուրդ լցրեք:

4 Վրան տաք ջուր լցրեք:

5 Խնձորի կեղևը մաքրեք, տրորեք ատամի խոզանակով:

 

 

Արդյունքում մաքուր և ոչ վնասակար խնձոր կունենաք:

Կիսվել սոց ցանցերում

Մեկնաբանել

Լրահոս

Բոլորը

Ընտրանի

x
facebook
Սեղմեք Like և եղեք տեղեկացված